parallax background
 
 

  Help! Mijn huisstijl is niet ok!

  Zo, alles is geregeld. Je begint je eigen bedrijf en hup, starten maar!

  Je idee voor je bedrijf heb je al bedacht, de naam is al doorgegeven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst is ook al ingelicht, dus klaar!

  En dan kom je er opeens achter dat je iets mist, eh, nou ja, eigenlijk van alles mist. Je hebt geen logo! Ennuh, geen briefpapier, visitekaart, slogan, bedrijfskleding, oh ja, en het drukwerk moet ook nog geregeld worden.

  Ah, geen probleem. Gauw zelf een logootje maken via een online drukker met je lievelingskleuren en een leuke afbeelding erbij, je bedrijfsnaam en adres erop met een leuke slogan en hoppa! 2 vliegen in één klap: én een logo klaar én meteen méér dan voldoende visitekaartjes erbij.

  Mooi toch?
  Totdat je alles thuis ontvangt en ziet dat de kleuren toch nèt niet die kleuren zijn die je op je scherm zag. Heel jammer, maar je wilt verder en je laat je door één akkefietje niet van de wijs brengen. Het briefpapier moet nog geregeld worden en de bedrijfskleding moet ook nog besteld worden. Maar waar is je logo? Oei, op internet bij de online drukker! En die kleuren? Outch, die wil je toch wel even veranderen. En eigenlijk, heel erg stiekem, was dat plaatje van het logo op het scherm veel mooier dan nu op je visitekaart in je hand.....

  Hoe kun je nu het probleem oplossen?
  In 7 stappen heb je een huisstijl waar je mee voor de dag kunt komen!

   

  Wie ben ik en wat doe ik?

  Ik ben Helga Keulen en mijn bedrijf is Shift8 | Grafisch & Art Design.

  Sinds 2005 ben ik in de wereld van "Design" gestapt, waarvoor ik de benodigde cursussen en opleidingen heb gevolgd.

  Vanaf 2012 heb ik me gespecialiseerd in Grafisch Vormgeving, waaronder ook het ontwerpen van huisstijlen valt. Steeds weer komen zowel starters als gestarte ondernemers naar mij toe voor advies m.b.t. het ontwerpen van hun huisstijl. Of het nu om een logo gaat, briefpapier, gadgets, posters of visitekaartjes, tot nu toe heb ik nog iedereen kunnen helpen om hun huisstijl in orde te krijgen.

  Maar waar moet je dan mee beginnen? Nou, om die drempel voor jou te verlagen, heb ik het handige e-Book "7 Huisstijl tips, het stappenplan" ontworpen. Hiermee kun je alvast aan de slag met je huisstijl; het bedenken, je wensen op een rij zetten en uitwerken.

   

  7 Stappenplan om zelf aan de slag te gaan met je huisstijl.

  Mocht je moeite hebben met het ontwerpen, dan help ik je graag!

   

  Ben je benieuwd waar ik je mee kan helpen?

  Dit e-Book is opgebouwd in 7 stappen, waarin alle aspecten van de (voor)bereiding voor je huisstijl aan te pas komen. Denk hierbij o.a. aan:

  • Onderzoeken wat je wilt en wat past er bij jou.
  • Het (laten) ontwerpen en uitvoeren.
  • Waar moet je nog meer aan denken?
  • enz.
  Wil je alle stappen doorlopen?

  Download hier het e-Book!

   

  Het stappenplan helpt je heel goed op weg bij het ontwerpen van je huisstijl!

   

  Creëer een huisstijl waarnaar je op zoek bent!
  Weet je nog, het logo dat online is gemaakt?  Tja, daar sta je dan met je visitekaart in de hand. De kleuren niet goed, de afbeelding valt tegen en het logo niet vindbaar.

  Herken je deze situatie? Wil jij dit niet meemaken? Of ken je iemand die dit is gebeurd? Heb je dit zelf al eens meegemaakt? Heel vervelend natuurlijk en helemaal niet vreemd, vooral als je een startende ondernemer bent. Hier ben je namelijk niet mee bezig, toch? Je wilt gewoon starten en gaan met die banaan!

  Maar weet je dat het maken van je logo, of eigenlijk je hele huisstijl, iets meer aandacht nodig heeft?

  Om je hiermee op weg te helpen, kun je mijn 7 Huisstijl stappenplan met tips hier downloaden. Deze helpen je goed op weg om je bedrijf dié uitstraling te geven waar je naar op zoek bent.

  En heb je vragen, dan help ik je graag. Neem dan gerust contact met mij op.

   

  Weet je wat?
  Je mag dit e-Book gratis downloaden.

  Ja, je ziet het goed. GRATIS en voor niets.